Bandsågverk för hög produktion

Logosols bandsågverk har robust design och imponerande precision, genomtänkta funktioner och en stabil konstruktion. De är lätta att ställa upp där stockarna finns.

B1001 Bandsågverk

B1001 är Logosols största bandsågverk. Modellen är svensktillverkad och erbjuder en revolutionerande design. Hela 100 cm grova stockar kan hanteras på sågverket. Med en unik inställning av såghuvudet sågar du enkelt fram de mått du vill ha på brädan, lika exakt varje gång.

 

Läs mer om B1001 Bandsågverk

B751 Bandsågverk

Logosol B751 sågar i sitt standardutförande 4,8 meter. Sågverket klarar riktigt grova stockar, upp till 75 cm i diameter. Med fasta steg sågar du enkelt fram de mått du vill ha på brädan, lika snabbt och exakt varje gång. Du får en stabil och ytterst funktionell timmersåg som sågar bäst i klassen.

 

Läs mer om B751 Bandsågverk

Timmerfräs LM410

Med timmerfräsen till stockbandsågar kan du rikta, planhyvla och profilera upp till 600 x 600 mm stora timmerblock. Den är mycket stabil och har formen av en vagn som löper på samma räls som sågaggregatet till exempelvis bandsågverken LM40 och LM Pro. Kuttern är 410 millimeter bred, vilket innebär att man kan fräsa grova block för timring.

 

Läs mer om Logosol LM410

Tillbehör

Praktiska tillbehör som underlättar

din sågning.

 

Gå till tillbehör till bandsågverk

Bandslipmaskin

En bandslipmaskin som ger dina sågblad den nödvändiga skärpan.

 

Gå till bandslipmaskin

Bandsågblad

Oavsett vilken bandsåg du har, hittar du rätt sågblad hos Logosol.

 

Gå till bandsågblad
Kantverk

Kantverk C210

Med Logosols kantverk C210 får du en svensktillverkad kvalitetsmaskin till ett pris som ligger långt under konkurrenterna. Du ökar din kapacitet väsentligt, vare sig du har en solosåg, ett bandsågverk eller en cirkelsåg. Du får ut mer av stocken, dessutom blir hanteringen rationell när brädorna kantas i en separat maskin i stället för på ditt sågverk.

 

Läs mer om Logosol C210

MJ Skovservice | | Telefon: +45-8172 5000 |