Loading...

Hyvlar

I varje bräda döljer sig värdefulla lister och paneler och med Logosols hyvlar tillverkar du lätt ditt eget byggmaterial. Våra hyvlar är ett genombrott för hyvling på samma sätt som Solosågen var för sågning. Ny teknik gör att maskinerna är mindre, enklare att använda och passar till både hobbysnickare och proffs. Det är maskiner som bär Logosols signatur in i minsta detalj: Proffsiga maskiner i litet format och till rätt pris.

Profil- & planhyvlar

Logosol PH365

Logosol PH365 sparar tid och ger din verksamhet konkurrenskraft. Du arbetar effektivt med snabba inställningar. Med PH365 kan du tillverka komplicerade produkter i ett moment, som till exempel ämnen till fönster.

 

Läs mer om Logosol PH365

Logosol PH360

PH360 är en industrimaskin i smidigt format. En stabil fyrkuttrig list- och blockhyvel för yrkesmässig produktion. Den passar in i miljöer som snickerier, brädgårdar, husfabriker och naturligtvis inom byggvaruhandeln. En och samma maskin profilerar allt från smyglist till timmerblock med ett strålande resultat.

 

Läs mer om Logosol PH360

Logosol PH260

PH260 är en fyrkutterhyvel för det lilla företaget eller det stora fritidsintresset. Ibland kan det vara ett stort steg att starta sin egen verksamhet, och ibland är steget ganska litet. Med en PH260 i garaget har du allt du behöver för att komma igång med en lönsam och eftertraktad produktion.

 

Läs mer om Logosol PH260

Logosol DH410

DH410 är en tvåkutterhyvel som hyvlar 410 mm brett och 260 mm tjockt. Det är en mycket stabil maskin med gjutjärnsbord och separata motorer för varje kutter och matning. DH410 bearbetar två sidor åt gången. För fyrsidig hyvling körs ämnet två gånger genom maskinen.

 

Läs mer om Logosol DH410
Solohyvlar

Logosol SH410

Logosol SH410 är en helt ny Solohyvel med unik prestanda. Med SH410 har vi tagit såg- och hyvlingsfunktionen till en ny nivå, som passar ännu bättre in i större projekt och i alla typer av snickerier med höga krav.

 

Läs mer om Logosol SH410
Rikt- & planhyvlar

Logosol MH410

Logosols multihyvel är en rikthyvel, planhyvel och listhyvel i en och samma maskin. Ingen omställning mellan planhyvling, rikthyvling och listhyvling behövs. Maskinen kan även användas som en vertikalfräsmaskin med matningsaggregat. Släpp lös skaparglädjen – möjligheterna är oändliga!

 

Läs mer om Logosol MH410

Logosol H410

En rikt- och planhyvel är basmaskinen i snickeriet. När du riktar och planar virket lägger du grunden för fortsättningen. Logosol H410 är byggd som proffsens mångdubbelt dyrare maskiner. Den har precisionsbearbetade bord av gjutjärn, stabilt sidoanhåll och dubbla motorer. Här finns kraften för att rikta och plana även de hårdaste träslag.

 

Läs mer om Logosol H410
Snickerimaskiner

Logosol MF30

Logosol MF30 är snickeriets universalmaskin. Den hjälper dig med allt från att preparera virke på längden och tvären för fingerskarvning till att fräsa fram kompletta fönster och avancerade möbelkomponenter. Multifräsen MF30 är en vertikalfräs utöver det vanliga för fräsning mot anhåll, ändfräsning och längdfräsning på släde, kurvfräsning och fräsning på XY-bord.

 

Läs mer om Logosol MF30

Logosol PS315

Logosols justersåg är i huvudsak byggd av ett enda stadigt stycke gjutjärn vilket betyder överlägsen stabilitet och vibrationsdämpning. Gjutjärnsbordet bärs upp av ett stadigt stativ av stålplåt. Klingan har precisionsinställning i höjd och vinkel (0-45 grader). Den drivs vibrationsfritt av en kvalitetsmotor på 3 kW via poly-v-rem.

 

Läs mer om Logosol PS315
Tillbehör & skärutrustning

Tillbehör

Öka produktionen. Utrusta din hyvelmaskin med orginaltillbehör för specifika behov.

 

Gå till tillbehör till hyvlar

Sliputrustning

Tormeks metod för slipning och bryning är en dramatisk förbättring i vården av eggverktyg.

 

Gå till sliputrustning

Skärverktyg

Logosol har ett komplett utbud av hyvelstål, kuttrar, klingor och andra skärverktyg.

 

Gå till skärverktyg

Tillbehör

I Logosols stora utbud av tillbehör finns en mängd bra hjälpmedel för att underlätta ditt arbete. Välj bland de olika tillbehören och forma en maskin efter dina egna behov. In- och utmatningbord, förlängningar och spånhanteringsutrustning är bara några exempel på praktiska tillbehör till våra snickerimaskiner.

 

Läs mer om tillbehör till snickerimaskiner
Kantverk

Kantverk C210

Med Logosols kantverk C210 får du en svensktillverkad kvalitetsmaskin till ett pris som ligger långt under konkurrenterna. Du ökar din kapacitet väsentligt, vare sig du har en solosåg, ett bandsågverk eller en cirkelsåg. Du får ut mer av stocken, dessutom blir hanteringen rationell när brädorna kantas i en separat maskin i stället för på ditt sågverk.

 

Läs mer om Logosol C210

MJ Skovservice | | Telefon: +45-8172 5000 |