Utrusta din hyvel med tillbehör för specifika behov

I Logosols stora utbud av tillbehör finns en mängd bra hjälpmedel för att underlätta din hyvling. Välj bland de olika tillbehören och forma en hyvel efter dina egna behov.

Tillbehör till Logosol PH360

PH360 är en industrimaskin i smidigt format. En stabil fyrkuttrig list- och blockhyvel för yrkesmässig produktion. Den passar in i miljöer som snickerier, brädgårdar, husfabriker och naturligtvis inom byggvaruhandeln. En och samma maskin profilerar allt från smyglist till timmerblock med ett strålande resultat.

 

Gå till tillbehör till Logosol PH360 (E-butiken)

Tillbehör till Logosol PH260

PH260 är en fyrkutterhyvel för det lilla företaget eller det stora fritidsintresset. Ibland kan det vara ett stort steg att starta sin egen verksamhet, och ibland är steget ganska litet. Med en PH260 i garaget har du allt du behöver för att komma igång med en lönsam och eftertraktad produktion.

 

Gå till tillbehör till Logosol PH260 (E-butiken)

Tillbehör till Logosol DH410

DH410 är en tvåkutterhyvel som hyvlar 410 mm brett och 260 mm tjockt. Det är en mycket stabil maskin med gjutjärnsbord och separata motorer för varje kutter och matning. DH410 bearbetar två sidor åt gången. För fyrsidig hyvling körs ämnet två gånger genom maskinen.

 

Gå till tillbehör till Logosol DH410 (E-butiken)

Tillbehör till Logosol SH410

Logosol SH410 är en helt ny Solohyvel med unik prestanda. Med SH410 har vi tagit såg- och hyvlingsfunktionen till en ny nivå, som passar ännu bättre in i större projekt och i alla typer av snickerier med höga krav.

 

Gå till tillbehör till Logosol SH410 (E-butiken)

Tillbehör till Logosol SH230

Solohyveln klyver, hyvlar och profilerar i ett moment och är ett måste för varje snickare och hantverkare. När du blivit van vid maskinens stora kapacitet och möjligheter blir den svår att klara sig utan. Det är en maskin som du verkligen får nytta av.

 

Gå till tillbehör till Logosol SH230 (E-butiken)

Tillbehör till Logosol MH410

Logosols multihyvel är en rikthyvel, planhyvel och listhyvel i en och samma maskin. Ingen omställning mellan planhyvling, rikthyvling och listhyvling behövs. Maskinen kan även användas som en vertikalfräsmaskin med matningsaggregat. Släpp lös skaparglädjen – möjligheterna är oändliga!

 

Gå till tillbehör till Logosol MH410 (E-butiken)

Tillbehör till Logosol H410

En rikt- och planhyvel är basmaskinen i snickeriet. När du riktar och planar virket lägger du grunden för fortsättningen. Logosol H410 är byggd som proffsens mångdubbelt dyrare maskiner. Den har precisionsbearbetade bord av gjutjärn, stabilt sidoanhåll och dubbla motorer. Här finns kraften för att rikta och plana även de hårdaste träslag.

 

Gå till tillbehör till Logosol H410 (E-butiken)

Spånhantering

Det är viktigt att ha en bra spån-anläggning. Du får ett bättre resultat och en trevligare arbetsmiljö.

 

Gå till spånhantering

Sliputrustning

Tormeks metod för slipning och bryning är en dramatisk förbättring i vården av eggverktyg.

 

Gå till sliputrustning

Skärverktyg

Logosol har ett komplett utbud av hyvelstål, kuttrar, klingor och andra skärverktyg.

 

Gå till skärverktyg

Virkestorkning

Sauno virkestork - energisnål torkning med perfekt resultat.

 

Gå till virkestorkning

Elutrustning

Kablar, grenkontakter, elcentraler m.m.

 

Gå till elutrustning

Skyddsutrustning

Det är viktigt med rätt skyddsutrustning.

 

Gå till skyddsutrustning (E-butiken)

MJ Skovservice | | Telefon: +45-8172 5000 |