Nya, lättare lösningar för industrin

Att hitta nya, lättare lösningar är en del av vår filosofi. I vår paketkapsmodell har vi kombinerat det bästa. Logosols paketkap är mobil, exakt och mycket prisvärd och redan uppskattad av många som tillverkar emballage. Den är tillsammans med vår ramsåg, toppklyv och klyvsåg utvecklad för industrin.

Ramsåg Logosol-Låks

Logosol-Låks ramsåg, är en fulländad maskin med en effektivitet och driftsäkerhet helt i en klass för sig. Den är resultatet av 20 års finjustering och renodling av konstruktionen. Småsågare som idag har en cirkelsåg, ett bandsågverk, eller en Solosåg kan uppnå industriell kapacitet med hjälp av Logosol-Låks ramsåg.

 

Läs mer om Logosol-Låks ramsåg

Logosol Paketkap

Med Logosol Paketkap kapas hela virkespaket kostnadseffektivt, rakt och snyggt med imponerande precision på en gång. Ställ bara in önskad längd och låt sedan paketkapen göra jobbet, snabbt och effektivt. Med Logosol Paketkap kapas dina virkespaket med en nogrannhet ända ner till +- 2 millimeter. Detta tack vare vår portalteknik, där svärdet fixeras i båda ändarna.

 

Läs mer om Logosol Paketkap

Logosol Klyvsåg

Klyvsågen ger dig exakta dimensioner. Du får virke i exakt de dimensioner du önskar. Klyvsågen ger snabbt och enkelt ett resultat med hög precision och du klarar hela jobbet på egen hand. Maskinen fungerar både för torkat och nysågat virke. Block som tillverkas med exempelvis en Solosåg kan direkt klyvas till plank och brädor i Logosol Klyvsåg.

 

Läs mer om Logosol Klyvsåg

MJ Skovservice | | Telefon: +45-8172 5000 |