Så beställer du

 

Telefon: +45-2029 8366 eller +45-8172 5000

E-post: hans@hansflugt.dk eller logosol@mjskovservice.dk

 

Vi blir glada när du ringer eller hälsar på oss!

På LOGOSOLs huvudkontor i Härnösand är vi 40 personer som arbetar. Vi blir glada när du ringer eller skickar e-post! Du är givetvis också varmt välkommen att hälsa på oss i Härnösand för att ta en kopp kaffe eller för att titta närmare på våra produkter. Slå gärna en signal innan så att vi kan ta emot dig på bästa sätt.

 

Du får också tidningen NYSÅGAT – fylld med inspiration och nyheter!

Tidningen NYSÅGAT får du som kund varje år. 10 gånger per år skickar vi ut vårt nyhetsbrev om det senaste från LOGOSOL. På www.nysagat.se kan du läsa det senaste inom småskalig träförädling. Där kan du och andra Logosolkunder också starta bloggar och på så vis få kontakt med varandra.

 


 

Snabb leverans till lågt pris

Mycket snabba leveranser av maskiner, tillbehör och reservdelar. Vi gör alltid vårt bästa för att du som kund snabbt ska få hem dina varor. Vi har låga viktbaserade fraktpriser och leveransen sker vanligtvis omgående från vårt lager. Under högsäsong kan leveranstiden bli något längre.

 

Transportskador

Om du vid mottagandet upptäcker att någon del saknas eller är transportskadad, ska du omedelbart anmäla detta till föraren. Kontakta oss om transportören inte åtar sig skadeansvaret.

 

Välkommen som kund hos LOGOSOL!

 

bengt-olov_bystrom

Bengt-Olov Byström

Styrelseordförande och grundare av Logosol

MJ Skovservice | | Telefon: +45-8172 5000 |