Sågverk

Vårt första sågverk introducerades 1989 och succén Solosågen utgör fortfarande stommen bland
våra sågverk. Sågverket sågar med imponerande precision och passar lika bra som stationärt sågverk som mobilt sågverk. Med oslagbar användarvänlighet och enkel uppställning passar Solosågen både nybörjare
och mer erfarna sågare.

Solosågar

F2+ Kedjesågverk

F2+ är en F2 på steroider! Sågverket är kraftigare och möter önskemålen från de kunder som vill ha en extra robust maskin för att såga riktigt stora stockar. Alla väsentliga delar på sågverket är överdimensionerade för att klara påfrestningen av stora stockar, och för att skapa det utrymme som behövs har stockhyllorna förlängts med hela 20 cm.

 

Läs mer om F2+ Kedjesågverk

F2 Kedjesågverk

Logosol F2 Farmer’s kedjesågverk är ett ultraportabelt sågverk som med lätthet klarar stockar upp till 60 diameter, samtidigt har den så låg vikt att du kan lyfta och flytta sågverket för hand. Konstruktionen bygger på 1-meterssektioner som får plats i bakluckan på en vanlig bil. På några minuter har du monterat upp sågverket hemma på gården eller ute i skogen.

 

Läs mer om F2 Kedjesågverk

Tillbehör

Praktiska tillbehör som underlättar

din sågning.

 

Gå till tillbehör till Solosågen

Sågaggregat

Välj mellan kedjesågar, bandsågar eller timmerfräsar.

 

Gå till sågaggregat

Svärd och kedjor

Skärutrustning till motorsågar och elsågar.

 

Gå till svärd och kedjor
Big Mill System

Big Mill System

Big Mill Systemet är ett genomtänkt program av beslag, linjaler, stag, och andra tillbehör som gör det möjligt att bygga ut och anpassa sågutrustningen så att den passar just dig och dina behov. Programmet har två grenar; en med inriktning mot sågning av normala stockar och en med inriktning mot sågning av övergrova stockar.

 

Läs mer om Big Mill System
Bandsågverk

B751 Bandsågverk

Logosol B751 sågar i sitt standardutförande 4,8 meter. Sågverket klarar riktigt grova stockar, upp till 75 cm i diameter. Med fasta steg sågar du enkelt fram de mått du vill ha på brädan, lika snabbt och exakt varje gång. Du får en stabil och ytterst funktionell timmersåg som sågar bäst i klassen.

 

Läs mer om B751 Bandsågverk

Tillbehör

Praktiska tillbehör som underlättar

din sågning.

 

Gå till tillbehör till bandsågverk

Bandslipmaskin

En bandslipmaskin som ger dina sågblad den nödvändiga skärpan.

 

Gå till bandslipmaskin

Bandsågblad

Oavsett vilken bandsåg du har, hittar du rätt sågblad hos Logosol.

 

Gå till bandsågblad
Kantverk

Kantverk C210

Med Logosols kantverk C210 får du en svensktillverkad kvalitetsmaskin till ett pris som ligger långt under konkurrenterna. Du ökar din kapacitet väsentligt, vare sig du har en solosåg, ett bandsågverk eller en cirkelsåg. Du får ut mer av stocken, dessutom blir hanteringen rationell när brädorna kantas i en separat maskin i stället för på ditt sågverk.

 

Läs mer om Logosol C210

MJ Skovservice | | Telefon: +45-8172 5000 |