Produkten på bilden kan vara extrautrustad.

Slipa dina bandsågblad helt automatiskt

 

Logosol Grindlux slipar dina bandsågblad helt automatiskt. En matararm matar fram bandet och en klämma som fästs på bandet stänger av maskinen när den slipat ett varv. Tandvinkel, tanddjup och avverkning är ställbar.


Det är viktigt att sköta om bandsågbladen. De håller längre om du byter efter ca 10-20 stockar och servar det band du använt. Börja med att rengöra och rostskydda bandet med universalsmörjolja, Naturligtvis måste skärtänderna hållas vassa men det är lika viktigt att slipa ur tandbottnarna där små sprickor kan bildas i materialet. När sprickorna slipas bort och tänderna är vassa igen skall bandet vila minst ett dygn så att stålet får återhämta sig, sedan är bandet som nytt igen. Om du slipar bort 0,1 mm per slipning kan du slipa bandet ca 10 gånger.

se_livstids_support

Livstids support

 

Obegränsad support när det gäller produktkunskaper och bruket av produkterna.

se_trygghet

Öppet köp i 60 dagar

Du vet väl att du kan testa produkterna i lugn och ro?

Vi ger dig alltid rätten att, skicka artiklar i retur inom 60 dagar från leveransdag, om de ej motsvarar dina förväntningar.

se_trygghet

2 års garanti

Vi lämnar 2 års garanti på alla nya maskiner. Garantin täcker tillverkningsfel och problem som uppkommit under normal användning. Undantag från garantin är förslitningsdetaljer som remmar, svärd och kedjor.

se_snabba_leveranser

Snabba leveranser

Leveransen sker vanligtvis omgående från vårt lager. Under högsäsong kan leveranstiden förlängas något. Vi har alltid mycket snabba leveranser av tillbehör och reservdelar.

se_lang_erfarenhet

Lång erfarenhet

Tillgång till 20 års erfarenhet som marknadsledande inom småskalig träförädling.

se_personlig_service

Personlig service

Högsta personliga service är en självklarhet.

MJ Skovservice | | Telefon: +45-8172 5000 |