Loading...
Produkten på bilden kan vara extrautrustad.

Tormek T-8

 

Tormek T-8 slipmaskin ger maximal precision tack vare det revolutionerande helgjutna stativet. Den här nya designen, kombinerat med ett antal genomarbetade detaljer, ger dig de bästa möjliga förutsättningarna för en lyckad slipning med toppresultat.

 

Den avancerade designen garanterar en oslagbar precision för universalstödet, som är grunden i Tormeks slipsystem då det styr alla slipjiggar och tillbehör. De tidigare monterade hylsorna för universalstödet är nu integrerade i den här modellens helgjutna maskinstativ. Den här uppdateringen kommer att öka precisionen i din slipning.

 

Tormeks karaktäristiska drivsystem är även implementerat i den här nya modellen. Det effektiva systemet klarar att hålla ett konstant varvtal även under hög belastning – vilket är unikt för Tormeks slipmaskiner. Tormeks originalslipsten SG-250 slipar alla slags stålkvaliteter, inklusive HSS. Den kraftfulla AC motorn är designad att driva den fullstora slipstenen under kontinuerlig användning.

 

Vattenlådan har förbättrats ytterligare med en skruvhiss för enklare positionering. Den har även en magnetisk skrapa med dubbel­funktion; under slipningen samlar magneten slippartiklar och efter slipning gör skrapan det lätt att rengöra vattenlådan. För långa verktyg som kan droppa vatten utanför vattenlådan (som kockknivar och maskinhyvelstål) kan du enkelt fästa det medföljande droppskyddet på vattenlådans kant.

 

En annan genomarbetad detalj är den rostfria huvudaxeln med Tormeks unika EzyLock mutter, som automatiskt låser fast stenen till rätt vridmoment utan verktyg. Ezylock gör det också smidigt att byta slipsten om du arbetar med någon av Tormeks specialstenar SB-250 eller SJ-250.

Med Tormek T-8 följer den nya Jiggen för raka eggar SE-77, samt allt du behöver som grundutrustning: TT-50 Svarvverktyg för stenen, SP-650 Stenjusterare, Brynpasta, Tormeks handbok i slipning.

 

Nya funktioner

Integrerade hylsor.  Hylsorna för universalstödet är integrerade I det helgjutna stativet. Det garanterar minimalt spel för universalstödet; en innovation som förbättrar kontrollen över slipningen och ökar precisionen i slutresultatet. 

 

Förbättrad vattenlåda.  Den avancerade vattenlådan har förbättrats ytterligare med en skruvhiss för enklare positionering, samt en magnetisk skrapa för effektiv rengöring.  

se_livstids_support

Livstids support

 

Obegränsad support när det gäller produktkunskaper och bruket av produkterna.

se_trygghet

Öppet köp i 60 dagar

Du vet väl att du kan testa produkterna i lugn och ro?

Vi ger dig alltid rätten att, skicka artiklar i retur inom 60 dagar från leveransdag, om de ej motsvarar dina förväntningar.

se_trygghet

2 års garanti

Vi lämnar 2 års garanti på alla nya maskiner. Garantin täcker tillverkningsfel och problem som uppkommit under normal användning. Undantag från garantin är förslitningsdetaljer som remmar, svärd och kedjor.

se_snabba_leveranser

Snabba leveranser

Leveransen sker vanligtvis omgående från vårt lager. Under högsäsong kan leveranstiden förlängas något. Vi har alltid mycket snabba leveranser av tillbehör och reservdelar.

se_lang_erfarenhet

Lång erfarenhet

Tillgång till 20 års erfarenhet som marknadsledande inom småskalig träförädling.

se_personlig_service

Personlig service

Högsta personliga service är en självklarhet.

MJ Skovservice | | Telefon: +45-8172 5000 |