Proffsiga snickerimaskiner

Logosol har allt som krävs för att framställa hyvlat och profilerat virke hela vägen från träden i skogen. Nu kommer fortsättningen av förädlingskedjan – snickerimaskiner. Det är maskiner som bär Logosols signatur in i minsta detalj: Proffsiga snickerimaskiner i litet format och till rätt pris. Och på köpet följer Logosols trygghetspaket med två månaders fri returrätt, två års garanti och obegränsad support.

Logosol PS315

Logosols justersåg är i huvudsak byggd av ett enda stadigt stycke gjutjärn vilket betyder överlägsen stabilitet och vibrationsdämpning. Gjutjärnsbordet bärs upp av ett stadigt stativ av stålplåt. Klingan har precisionsinställning i höjd och vinkel (0-45 grader). Den drivs vibrationsfritt av en kvalitetsmotor på 3 kW via poly-v-rem.

 

Läs mer om Logosol PS315

Multi-Vertikalfräs MF30

Logosol MF30 är snickeriets universalmaskin. Den hjälper dig med allt från att preparera virke på längden och tvären för fingerskarvning till att fräsa fram kompletta fönster och avancerade möbelkomponenter. Multifräsen MF30 är en vertikalfräs utöver det vanliga för fräsning mot anhåll, ändfräsning och längdfräsning på släde, kurvfräsning och fräsning på XY-bord.

 

Läs mer om Logosol Multi-Vertikalfräs

Logosol H410

En rikt- och planhyvel är basmaskinen i snickeriet. När du riktar och planar virket lägger du grunden för fortsättningen. Logosol H410 är byggd som proffsens mångdubbelt dyrare maskiner. Den har precisionsbearbetade bord av gjutjärn, stabilt sidoanhåll och dubbla motorer. Här finns kraften för att rikta och plana även de hårdaste träslag.

 

Läs mer om Logosol H410

Logosol MH410

Logosols multihyvel är en rikthyvel, planhyvel och listhyvel i en och samma maskin. Ingen omställning mellan planhyvling, rikthyvling och listhyvling behövs. Maskinen kan även användas som en vertikalfräsmaskin med matningsaggregat. Släpp lös skaparglädjen – möjligheterna är oändliga!

 

Läs mer om Logosol MH410

Tillbehör

I Logosols stora utbud av tillbehör finns en mängd bra hjälpmedel för att underlätta ditt arbete. Välj bland de olika tillbehören och forma en maskin efter dina egna behov. In- och utmatningbord, förlängningar och spånhanteringsutrustning är bara några exempel på praktiska tillbehör till våra snickerimaskiner.

 

Läs mer om tillbehör till snickerimaskiner

MJ Skovservice | | Telefon: +45-8172 5000 |